Τομεις

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟΜΕΙΣ

Φαρμακευτικες εταιρειες και Υπηρεσιες Υγειας

Μεγάλες πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρείες με πρωτότυπα και γενόσημα φάρμακα, καθώς και μη συνταγογραφούμενα φάρμακα, ιατροτεχνολογικά προϊόντα και συμπληρώματα διατροφής. Επίσης, εταιρείες που ασχολούνται με τη βελτίωση της υγείας και την έρευνα για νέα φάρμακα.

Ξενοδοχεια και Υπηρεσιες Φιλοξενιας

Μεγάλα διεθνή θέρετρα, ξενοδοχεία boutique, και κομψές βίλες που προσφέρουν εξατομικευμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε πελάτες από όλο τον κόσμο. Οι πελάτες μας έχουν βραβευτεί ως κορυφαίοι πάροχοι στις αντίστοιχες κατηγορίες τους και συχνά αναφέρονται στον ταξιδιωτικό τύπο ως κορυφαίοι προορισμοί για ταξιδιώτες.

Χρηματοοικονομικες και Επενδυτικες

Εγχώριες και ξένες εταιρείες που διαχειρίζονται προϋπολογισμούς εκατομμυρίων ευρώ, για ποικίλα χαρτοφυλάκια επενδύσεων και διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων.

Επενδυσεις σε Ακινητα

Διαχείριση ακινήτων για εμπορικά κτίρια, κατασκευή οικιστικών και εμπορικών κτιρίων, καθώς και έργα δημόσιας υποδομής. Οι πελάτες μας έχουν βραβευτεί ως κορυφαίοι στον τομέα εξειδίκευσης τους.

Αυτοκινητοβιομηχανια

Μεγάλες εταιρείες αυτοκινήτων με αυτοκίνητα υψηλής ποιότητας, που έχουν λάβει πολλά βραβεία καθ’ όλη τη διάρκεια των ετών για έναν συνδυασμό αξιοπιστίας, καινοτομίας και ποιότητας προϊόντων.

Καταναλωτικα αγαθα

Υψηλή και καθημερινή μόδα όπως και προϊόντα καθημερινής χρήσης. Πασίγνωστες μάρκες που ξεχωρίζουν για την ποιότητα των προϊόντων τους και την άριστη εξυπηρέτηση πελατών.

Τεχνολογια

Στην κατηγορία περιλαμβάνονται μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες που προσφέρουν τεχνολογικές λύσεις και υπηρεσίες τελευταίας γενιάς, καθώς και εκκολαπτόμενες εταιρίες λογισμικών εφαρμογών.

Ενεργεια

Πάροχοι κύριων και εναλλακτικών πηγών ενέργειας, εταιρείες πρώτων υλών και καυσίμων. Πολυεθνικές εταιρίες εδραιωμένες στους τομείς τους, που εξυπηρετούν κοινό και επιχειρήσεις.

Ναυτιλιακες

Μεγάλες εταιρείες ναυτιλίας, έως και πολυτελή γιοτ αποτελούν μέρος της πελατείας μας. Ποικιλόμορφη εταιρική δραστηριότητα που υποστηρίζει τόσο εταιρείες όσο και ιδιώτες.

Δημοσιες Επιχειρησεις και Οργανισμοι

Επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας που εξυπηρετούν το κοινό καθ’ όλη τη διάρκεια των ετών με επιμέλεια και αξιοπιστία.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Για ερωτήσεις ή διευκρινίσεις, θα κάνουμε κάθε προσπάθεια απάντησης εντός 48 ωρών.